top of page

MEGA VOORDEEL
1 T/M 3 SEPTEMBER

€ 200,- aan korting en bonussen op een individueel coachingstraject!

Als je ooit ergens die kriebel hebt gevoelt om de sprong te wagen of je bent al met persoonlijke ontwikkeling bezig en je bent klaar om nu echt JOUW PAD te bewandelen, dan is dit een kans voor jou. Met FEM journey help ik perfectionistische, bi-culturele vrouwen te kiezen voor hun eigen geluk door hun échte zelf te zijn. Vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen help ik hen om te stoppen met pleasen en de regie over hun leven terug te pakken.

Actie (1).png

NU IS JOUW TIJD

Wat krijg je allemaal GRATIS bij aanmelding voor een individueel coachingstraject?

• Ontdek je Super Powers twv € 69,-
• Gepersonaliseerde meditatie door Rheyna Wijsman twv € 50,-
• Het boek In 10 Stappen Ontspannen Succesvol van Daisy da Veiga twv. € 17,50

• Het afsluitgesprek op een prachtige locatie in Amsterdam i.p.v. online/beeldbellen

• Een 30 minuten videocall tegoedkaart om na het traject nog eens met mij te sparren!

Dit is een korting van € 69,- + fantastische bonussen t.w.v. € 130,-. Een no-brainer!

Daniela 1.png

VOOR JEZELF KIEZEN IS NIET EGOÏSTISCH

"Waarom is dit dan zo belangrijk?" denk je misschien. De realiteit is dat veel vrouwen zichzelf wegcijferen. Als je jezelf durft te zijn, dan wordt je arrogant genoemd. Ben je ambitieus op het werk, dan ben je agressief. En wil je naast het moederschap ook een leven voor jezelf? Egoïstisch. En heb je een bi-culturele achtergrond, dan moet je vaak kiezen tussen twee werelden. Als we luisteren naar onze innerlijke stem, dan weten we dat we niet hoeven te kiezen. Volg jouw eigen pad en je bent de beste versie van jezelf die je de wereld kan geven.

Vrouwelijke kant

OMARM JE VROUWELIJKE ENERGIE

En waarom is het zo belangrijk om die beste versie van jezelf te worden? Allereerst voor jou, maar ook – of JUIST voor je community en je omgeving. Een zelfverzekerde, evenwichtige vrouw inspireert andere vrouwen om voor zichzelf te kiezen. Als jij jezelf accepteert, dan ben je een prachtig rolmodel voor je kind(eren). Als jij zelfvertrouwen hebt, dan durf je je stem te gebruiken voor je dromen en behoeften. En we hebben allemaal iets geweldigs om bij te dragen in deze wereld.

choose yourself

GIVE LESS FUCKS

De meeste coaches richten zich vooral op het activeren van de klant. Maar daarmee leren ze je vooral pleisters plakken. Ze leren je 25% van wat jij werkelijk wil bereiken. De belangrijkste, meest cruciale 75% leren ze je niet. Maar bij FEM journey leer je iets wat nog veel belangrijker is, de volle 100%. Je leert to give less fucks. En zo paradoxaal als het is, moeten we dan eerst stilstaan bij why you do give a fuck. Welke angsten je hebt, welke overtuigingen daaronder zitten... De spannende onderwerpen waar andere coaches hun handen niet aan willen branden: racisme, discriminatie, vrouwenhaat, LGBTQ+. De kern van je angsten, maar ook de kern van je dromen.  Waarom? Want alleen dan werkt coaching echt voor je.

Als psycholoog met meer dan 13 jaar ervaring, heb ik veel geleerd over streven naar een authentieke en waarachtige manier van leven. De valkuilen en de uitdagingen. Waar de kansen en mogelijkheden liggen. Maar ook de angsten die erbij horen en de verlangens die eronder zitten. Uit mijn eigen ervaring + de ervaring van de klanten die jou voor gingen kan ik je vertellen: er zit een ongekende vrijheid in echt jezelf te zijn. Jezelf blijven juist als anderen sociaal wenselijk worden. Zonder pleasen of compenseren. Juist als vrouw. Dit durven en doen geeft je een ongekende power, vrijheid en levenslust.

redcharlie-H-IRg0ld-2Y-unsplash.jpg

DREAM BIG

Bianca wist dat het tijd was om voor zichzelf te kiezen. Ruimte en tijd voor zichzelf te maken en die persoon achter dat masker te leren kennen. Dit proces ging ze aan in alle openheid, zonder te verstoppen. Ze zou haar echte zelf delen met haar omgeving, ongeacht de reacties van vrienden. Als je nu ziet waar Bianca staat, dan kan je je niet voorstellen dat deze vrouw zich opgesloten voelde en alles weg lachte. Bianca heeft geen lichamelijke klachten meer en blijft groeien en zichzelf ontdekken. Ze is gaan sporten met een personal trainer, omdat ze het waard is. Bianca geniet weer van haar werk en leeft niet meer van vakantie tot vakantie. Ze is met een nieuwe hobby begonnen en vindt het onwijs leuk om samen met een vriendin nieuwe recepten uit te proberen. Bianca leeft weer.

Naomi stapte het coachingtraject in op de manier zoals ik het het allerliefst zie. Ze stapte letterlijk uit haar comfort zone tijdens de wandelcoaching, deelde al haar twijfels en vragen en BEGON GEWOON. In plaats van te wachten op voldoende moed. Of tot ze helemaal precies wist hoe, wat en waar haar journey zou eindigen. In plaats van haar moeilijke jeugd uitsluitend als zwarte bladzijde te zien, begreep ze nu dat deze ervaringen haar rijker maakte. Haar een betere hulpverlener maakte. Collega’s die eerst sceptisch waren, willen nu graag van haar leren hoe ze beter kunnen aansluiten bij boze, gesloten jongeren.

Dewi had een haat-liefde verhouding met haar Indonesische achtergrond. Toch kwam ze bij mij, coach of colour, een coachingstraject doen. Of misschien juist wel daarom. Want ergens voelde ze; om autonoom en assertief te worden was een interculturele coach nodig die het gewoon begreep. Voor haar was het allerbelangrijkste dat ze in verbinding kon blijven met haar community en roots. Geen banden verbreken. Geen individualistische bullshit. Alleen als zij in contact kon blijven met haar familie, wilde ze het avontuur aan. Ze DEED het gewoon: afwisselen tussen meegaand zijn en duidelijk grenzen aangeven. Het verschil was dat zij nu achter elk besluit kon staan! Dit navigeren tussen twee culturen, zorgde ervoor dat zij ook op het werk assertiever werd.

Als je Ellen ziet, kan je je bijna niet voorstellen dat Ellen zichzelf tot kort geleden niet goed genoeg vond als alleenstaande moeder van Dylan. Sinds de coaching is er een geweldige ommekeer. Heeft de trotse vrouw (die ze stiekem altijd in zich had) de vrijheid gepakt om zichzelf en haar leven radicaal te veranderen. Door radicale zelfacceptatie, owning her story.

Actie (1).png

Misschien ben je nog aan het twijfelen over of je moet gaan voor deze kans met FEM journey. Geloof me, ik ken het gevoel. Dat je een kans tegenkomt waarvan je in je hart voelt: dit moet ik doen! En dat er tegelijkertijd twijfels zijn over 'is dit het juiste moment?' Of 'gaat het me wel echt die resultaten opleveren?'

REVIEWS

Foto F.
Foto P.
Image by Nelly Antoniadou
amsterdamse grachten

"Ik heb de coaching bij Odyl als zeer prettig ervaren. Odyl kan heel goed naar je verhaal luisteren, heeft heel veel begrip en empathie, laat je zijn wie je bent. Er werd gesproken over de kleine successen en de uitdagingen en valkuilen die ik op mijn weg tegenkom. Ik kreeg inzicht in mijn handelen, de adviezen en oefeningen sloten goed aan bij mijn doelen."

Fatima - ★★★★★

"Het was een bijzondere dag en een bijzondere ervaring! En echt “magical” hoe de punten in de coaching tijdens de wandeling steeds terug kwamen als reminders van the universe."

Priskilla - ★★★★★

"Wat een fijne dag vandaag in Amsterdam! De coaching heeft mij goed gedaan en vooral veel inzicht gegeven over mezelf en de kracht van mijn persoonlijke ervaringen. Nog bedankt voor de gift bag met presentjes, alles wat erin zit is superleuk! Een geslaagde dag."

Raiza - ★★★★★

"Echte aanrader…Als je het beste uit je zelf wil halen, jezelf verder willen ontwikkelen, dan ben je op een goed adres. Odyl biedt aanmoediging, actief luisteren, empathie, erkennen en herkennen, empowerment."

Anoniem - ★★★★★

JA, MAAR....

WAT LEVERT COACHING NOU ECHT OP?

Coaching is geen warm bad waar in je terecht komt, het is hard werken en vooral hard durven. Maar als je durft dan kan één coachingstraject jou het fundament geven voor de rest van je leven. In de coaching maken we de doelen concreet en zoomen we in op gewenste situaties zoals meer werkplezier of meer tijd en rust voor jezelf. Vooral het onderzoeken welke angsten en verlangens daaronder zitten, maken dat je bloedeerlijk naar jezelf kan kijken. Dat je leert kiezen voor radicale zelfacceptatie en jouw manier van zijn omarmt. Dit is het fundament waarmee jij al jouw dromen gaat bereiken.

IK HEB GEEN GELD

Ik weet uit eigen ervaring hoe spannend het is om in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling te investeren. Om het echt serieus te nemen en er echt voor te gaan. Toch is het de enige manier om echt te groeien. Met de standaard tips op het internet red je het niet. Al die stappenplannen en inspirerende quotes zijn niet op je persoonlijke verhaal toegespitst. Je zal dan een beetje van alles proberen en overal in falen. Zonde! Je unieke persoon verdient het om gezien en gehoord te worden. Tegelijkertijd weet ik dat investeren een grote stap is. Toch ligt het er helemaal aan hoe je naar de waarde van geld kijkt. We geven geld uit aan mooie dingen, comfort of trends. We geven geld uit aan kleding en vakanties. Elke euro die we besteden zegt iets over de waarde van die dienst of dat product heeft voor ons. Niet in jezelf investeren is jezelf het niet waard vinden. Dit geldt voor alle vormen van investering, tijd, aandacht en geld. Vind jij het waard om door middel van coaching in je persoonlijke ontwikkeling te investeren? Nog belangrijker is om te beseffen hoeveel het je nu kost als je niet met coaching start: mogelijkmaak je nu zorgkosten vanwege een burn-out. Niets doen kost je energie. Niets doen kost je je geluk en de keuze om jezelf te kunnen zijn. Heb jij hier vrede mee?

IK HEB GEEN TIJD

Het gevoel dat er al zoveel te doen is en je al overloopt van alles wat er moet gebeuren. Zo herkenbaar! Tegelijkertijd ben je aan jezelf en je community verplicht om soms stil te staan en goed na te denken over hoe je niet steeds verder van jezelf verwijderd raakt, maar steeds dichterbij jouw ware ik komt. Coaching is een kans om jouw verhaal en dat wat er waardevol aan je is, te omarmen. Een groter podium te geven. Alleen op die manier kan je groeien. Alleen al het kiezen voor coaching is de eerste - en moeilijkste! – stap waarbij je impliciet en expliciet zegt dat je het waard bent om tijd te creëren voor jezelf. Voor jouw geluk. Dat gebeurt niet per toeval of ergens tussendoor, daar moet je bewust voor kiezen. De mensen die deze slimme keuze maken plukken daar de vruchten van. Maak ruimte voor je toekomst. Zorg dat je de kans niet mist en in een latere fase van je leven nog verder verwijderd bent van je kern, je passie, je verlangens en wensen. Je leven mag gaan over genieten, vrijheid en steeds moeitelozer dit zonder schaamte laten zien aan jouw omgeving. Paradoxaal genoeg is coaching de investering waarmee je je tijd straks terugkrijgt. Een investering die je uiteindelijk tijd oplevert.

KAN IK HET NIET GEWOON ZELF DOEN? ZELFHULPBOEKEN EN MET GRATIS ADVIEZEN OP HET INTERNET?

Voor 99% van de mensen is de gratis informatie tsunami die het internet is, vaak de reden dat ze juist afhaken. Want waarom zelf het wiel uitvinden? Dat kost je veel meer tijd en dus geld. En bovendien, hoe weet je wat jouw blinde vlekken zijn? Het internet gaat je dat niet vertellen. Hoe kan je zoeken naar de dingen waarvan je niet weet dat ze belangrijk zijn? Er is niets vervelender dan zomaar een beetje dingen proberen waar je niets bij voelt of merkt, zonder dat je weet waar het aan schort. Dat demotiveert. Sterker nog, maakt dat je erg aan jezelf kan gaan twijfelen. En maakt de drempel steeds groter om aan je persoonlijke groei te werken. En dat je afhaakt om vervolgens een jaar later weer op precies hetzelfde kruispunt te staan. Daar waar je nu ook staat, kies voor jouw pad, hoe spannend en onbekend ook. Hetzelfde doen levert dezelfde resultaten op. Wees moedig en maak vandaag een andere keuze.

IK BEN SLECHT TER BEEN OF ZIT IN EEN ROLSTOEL

Jazeker! De wandelcoaching kan worden aangepast voor personen die niet (lang of ver) kunnen lopen door een fysieke beperking. Ook is er voor de coaching in de spreekkamer een rolstoeltoegankelijke binnenlocatie. Kost het te veel energie om naar de locaties te reizen of duren de sessies te lang? Samen kijken we naar een oplossing op maat, zodat ook jij gebruik kan maken van dit aanbod. We bespreken de mogelijkheden in een gratis intake, jouw veiligheid staat voorop.

IK BEN NOG IN THERAPIE BIJ DE PSYCHOLOOG. IS FEM JOURNEY DAN IETS VOOR MIJ?

Ja en nee.

  • Ja: Als jij ondanks je klachten toch redelijk functioneert, dus de dagen goed kan doorkomen en in staat bent om voor jezelf te zorgen. Daarnaast kan je therapieprima combineren met coaching als de therapie niet heel intensief of hoogfrequent is. In dat geval kan het juist een meerwaarde zijn! Dit maakt dat je nog meer open staat voor nieuwe inzichten en dat is heel gunstig voor je ontwikkeling.

  • Nee: Als jij op dit moment in je leven door een hele moeilijke tijd gaat, waardoor je emotioneel instabiel bent en bijvoorbeeld gedachten hebt aan zelfbeschadiging of zelfmoord, dan is FEM journey niet voor jou. Als je ernstige angstklachten en depressieve klachten hebt, waardoor het moeilijk is om dagelijkse taken uit te voeren, dan is het belangrijk dat je in therapie gaat. Ben je nog niet in therapie, neem contact op met je huisarts.*

​​

*Heb je last van suïcidale gedachten? Bel je behandelaar, huisarts(enpost), 112 of 113.

IK WOON VER VAN AMSTERDAM OF IN HET BUITENLAND

Dat hoeft geen probleem te zijn. Het coachingstraject vindt plaats in Amsterdam, juist als je niet in de buurt woont kan dit goed zijn voor je proces. Verandering van omgeving is per definitie uit je comfort zone stappen, waardoor de sessies een waardevolle ervaring zijn. Als je het niet prettig vindt om lang op en neer te reizen, kan je overwegen te overnachten in Amsterdam. Als je in het buitenland woont, dan is dit traject niet voor jou. Stuur me even een berichtje en dan denk ik met je mee op welke andere manier ik jou wel kan helpen.

HOEVEEL TIJD KOST DIT COACHINGSTRAJECT EIGENLIJK?

Een coachingstraject bestaat uit 3 sessies van 2 uur verspreid over 4 maanden. Daarna is er een online afsluitgesprek van 45 minuten. Het traject duurt in totaal ongeveer dus 5 maanden. Naast de sessies ga je ook thuis aan de slag met oefeningen en reflectieopdrachten. Jij bepaalt uiteindelijk hoe je deze tijd wil indelen, houd rekening met 1 tot 2 uur per week dat je actief bezig bent buiten de sessies om. Wat zo geweldig is aan coaching bij FEM journey, ook vanwege de langere sessies, is dat je na de eerste sessie al snel tastbare resultaten kan opmerken. "Maar wat als dit niet voldoende is?" Don't worry, I got you! Het traject is aan te vullen met een After Care strippenkaart: 1x2 uur coaching of wandelcoaching en een online gesprek van 45 minuten.

Heb je een vraag die hier niet beantwoord is? Neem vandaag nog contact met me op en ik help je graag.

Zeg JA tegen jezelf

Ik weet zeker dat je, als je JA zegt, die wereld van coaching binnenstapt, op wordt gevangen door mij, en je de eerste resultaten boekt, dat je jezelf zo dankbaar bent dat je een echte keuze maakte. Want jij bent het waard. Jouw dromen zijn het waard. Je kan het. En je verdient het. The next level wacht op je!

Actie (1).png

DIT IS JOUW MOMENT

Vanaf het eerste moment geef ik jou praktische adviezen mee, waardoor jij dus vanaf dag 1 kan oefenen, vallen en opstaan. Zodat je vanaf dag 1 al successen en groei kan boeken. En hoe meer succesjes jij behaalt, hoe makkelijker het wordt om meer te durven en doen. Voor je het weet zit je in een flow, waarvan je achteraf alleen kan afvragen waarom je het niet eerder hebt gedaan. If not now, when? Als we iets hebben geleerd sinds 2020, is het dat je over zoveel factoren geen controle hebt. Dat veel je overkomt. Maar waar je wel invloed op hebt, dat ben jijzelf en jouw geluk. Pak de regie over je leven terug.

WELKE COACH?

Je krijgt veel waarde voor je geld. Het taboe op hulp vragen vermindert en er is meer vraag naar hulp bij persoonlijke groei en carrière vraagstukken. In vijf jaar tijd zijn er vier keer zoveel coaches in Nederland bijgekomen. Klinkt goed, maar welke coach ga jij dan kiezen? Ik heb meer dan 13 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg (ggz), een dijk van een ervaring die veel coaches niet hebben. Er zijn prima coaches die genoeg mensen goed op weg kunnen helpen, maar ze gaan tot een bepaalde diepte en niet verder. Ik bied jou kennis vanuit de psychologie, ervaring uit het werkveld waar ik zoveel geleerd heb over de verlangens en angsten van de mens.

ONTDEK JE SUPER POWERS

Ik geef je inzichten in je persoonlijke krachten, dit zijn zelfinzichten for life en overal toepasbaar. Het geweldige aan deze zelfkennis is dat je in elke situatie bewust bent van wie je bent, wat jouw kwaliteiten zijn, wat jou zo uniek en waardevol maakt en deze rugzak is goud waard. We zijn geneigd om bij grote en kleine beslissingen in ons leven de antwoorden buiten onszelf te zoeken. We vragen om bevestiging, zoeken op het internet en maken te vaak keuzes uit angst. Jij kan leren hoe jij keuzes gaat maken vanuit je kracht, dat leer je niet op school.

DON'T WASTE YOUR TIME

Er zijn geen garanties in het leven, alles kan zo over zijn. Op je sterfbed gaat het alleen om liefde, verbinding en dat wat jouw leven zin heeft gegeven. Dus sta stil bij wat jouw leven nu zin geeft. Als je het antwoord niet weet, dan gaat er iets mis. Je bent op dit punt gekomen, dus dat betekent dat je op zoek bent naar beter, mooier, echter, unapologetic en zonder schaamte. Je leven is waardevol, don’t fucking waste it.

Als je op dit punt bent gekomen, dan betekent het dat je toch echt serieus erover nadenkt om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Tot nu toe wist je dat coaching jou verder kan helpen, stiekem voel je dat nu ook. Volg je intuïtie, vandaag kan je de regie over jouw leven pakken.

bottom of page