CONTROL THE CONTROLFREAK

Een interactieve masterclass om te leren hoe je kan loslaten.

Download direct de 3 step roadmap Control de Controlfreak en meld je aan!

MOEITE MET LOSLATEN?

Je bent niet de enige! In elk coachingstraject is dit een belangrijk thema: loslaten, of tenminste, hoe dat voor elkaar te krijgen. We willen ongemak vaak en snel oplossen en één manier is door alles en iedereen om ons heen zoveel mogelijk te controleren. En ik begrijp deze neiging: een gevoel van controle geeft rust, zekerheid en autonomie. Denk je. De realiteit is anders, en eigenlijk weet je dat stiekem ook.

jeshoots-com--2vD8lIhdnw-unsplash.jpg

DE ILLUSIE VAN CONTROLE

Maar waarom gaan we dan door met micro managing? Omdat we in die kleine momenten even het gevoel van controle te hebben, ook al is dit een illusie. Het enige waar je meer controle over kan krijgen, dat ben jij zelf. Leer in 3 stappen hoe je de controlfreak een beetje kan temmen en meer innerlijke zelfregulatie kan oefenen. Twee avonden deel ik deze stappen met jou, praktische tips zodat je direct kan oefenen! Vergeet niet mijn 3 step roadmap: Control the Controlfreak te downloaden en wees er bij met pen en papier :)

paico-oficial-bAA06m4O7co-unsplash.jpg

PROGRAMMA

Dag 1:

Krijg inzicht in je frustraties, controlegedrag en piekergedrag.

Woensdag 31 augustus:

Om 20:00 uur ga ik met Goddess Daisy Da Veiga live in gesprek over hoe zij de regie over haar leven en business houdt. In de challenge leer je hoe je andere keuzes kan maken dan alles willen controleren.

 

Donderdag 1 september:

Om 19:30 uur praat ik met de super enthousiaste Rheyna Wijsman over het visualiseren en realiseren van jouw levensdoelen door middel van een routine met meditaties waaruit directe acties volgen. Leer in de challenge meer over zelfcontroletechnieken.

Gastsprekers LIVE (1).png