top of page

HOE WERKT HET?

1 op 1 Coachingstraject

%20Calendar%20Series_edited.jpg

STAP 1

Plan een gratis intake

Het eerste gratis gesprek is makkelijk te boeken op één van de volgende manieren:

  • Plan direct een afspraak

  • Is er voorlopig geen plek in de agenda? Stuur een e-mail naar femjourneyamsterdam@gmail.com om een afspraak te plannen. Binnen 24 uur neem ik contact met je op!

good-faces-mzN7eMmv9IM-unsplash_edited.jpg

STAP 2

Gratis intake

In dit online gesprek gaan we direct in op jouw hulpvraag. We stellen concrete en haalbare doelen. Vaak krijg je al advies mee om te reflecteren op jouw persoonlijke situatie. Ik geef je vrijblijvend informatie over een coachingstraject bij FEM journey.

micheile-henderson-SoT4-mZhyhE-unsplash_edited_edited.jpg

STAP 3

Maak je reservering compleet

Je hebt besloten om een coachingstraject bij FEM journey te volgen, fantastische keuze! Jouw reservering is compleet na:

  • Betaling van het totaalbedrag of betaling van de eerste termijn

  • Akkoord van de coachingsovereenkomst inclusief bevestiging van de afgesproken data

grl%20pwr%20in%20lisbon_edited.jpg

STAP 4

Ontdek je Super Powers

Allereerst krijg je inzicht in je kernkwaliteiten of persoonlijke krachten. Iedereen heeft sterke kanten, jij ook. We gebruiken deze informatie in de coachingsgesprekken.

IMG-20201012-WA0044%2520trap%2520ogen%25

STAP 5

Coaching & Wandelcoaching

Vandaag start jouw coachingstraject in Amsterdam. In een aantal sessies gaan we actief aan de slag met je doelen. Dit doen we deels in de spreekkamer, deels tijdens een wandeling in het park.

carolyn-christine-D7bmnvGJA2Q-unsplash_edited.jpg

STAP 6

Afronding

4-6 weken na de laatste sessie is er een follow up gesprek. In dit afsluitende gesprek krijg je de laatste feedback en tips, zodat jij een duidelijk plan hebt om verder te blijven werken aan je dromen.

"Maar wat als dit niet voldoende is?" Don't worry, I got you! Ik heb ook After Care voor als je graag nog extra begeleiding ontvangt.

bottom of page