WORKSHOP

OWNING MY STORY

Leer om voor jezelf en je eigen geluk te kiezen en zie de kracht van je persoonlijke ervaringen.

Na deze 1-daagse workshop weet je hoe jij je authentieke zelf mag omarmen en hoe je self-love kan toepassen.

Wees er bij op 21 april!

✓ Tools om te ontdekken wie je bent en wat je gelukkig maakt

✓ Inspiratie en nieuwe inzichten via kennis, oefeningen en sisterhood

✓ Een hele dag (10:00 - 16:30 uur) in hartje Amsterdam

✓ Inclusief luxe high tea & goodie bag

✓Dit is de Moederdag Editie met mom-topics!

€ 309,-

STAP NIET MEER IN DIE VALKUILEN

'Wat zijn de meest gemaakte fouten die vrouwen en moeders maken?' Deze waardevolle vraag kreeg ik van een vriendin, moeder van twee kinderen. Ze wilde meer energie, meer werkplezier en meer tijd voor zichzelf. Zodat ze voldaan thuis kwam na een dag werken. Zodat ze nog voldoende energie en aandacht had voor die twee kinderen. Maar ze had het gevoel steeds tekort te schieten en piekerde 's nachts over de volgende dag. Ik vertelde haar over de meest sneaky fouten die vrouwen maken die onder druk staan. De fouten die ik zelf stuk voor stuk heb gemaakt toen ik voor het eerst moeder werd en een baan had met veel verantwoordelijkheden. Ik vatte ze samen in de top 5 fouten die jij als vrouw nooit hoeft te maken. En deze life hacks deel ik met jou in de workshop!

OWNING MY STORY

In deze workshop laat ik je zien hoe:
✓ Je goedbedoelde, maar schadelijke adviezen herkent en vervangt door duurzame oplossingen
✓ Je uit elke struggle belangrijke lessen kan halen die jou helpen om betere keuzes te maken
✓ Je meer succeservaringen opdoet in je journey op een manier die bij jou past

IMG20210602110834_edited.jpg

REVIEWS

Odyl is een warme, fijne coach die aanvoelt waar de groep naartoe moet en goed inspringt op de behoeftes die naar voren komen. Ik heb de workshop als gezellig en helend ervaren. Echt een beetje me-time ook. Zou het zeker aanraden!

★★★★★

Soms zit je gewoon even vast. Vast in je doen en laten, vast in je gedachten, vast in je verhaal. FEM journey helpt je weer op weg door middel van (zelf)reflectie, maar ook door vooruit te kijken en alle obstakels die je voor je ziet simpelweg te tackelen. En het allerfijnste is dat je het niet alleen hoeft te doen! 

★★★★★

De coaching was erg fijn. Vooral omdat er ingegaan werd op issues "in het moment", dus dat maakte de adviezen erg praktisch en behapbaar.

★★★★★

Struggles & Strengths

Lange tijd dacht ik dat ik mijn eigenaardigheden en goofy kant moest "fixen" of verbergen, zodat ik de beste versie van mezelf kon zijn. Nu weet ik dat zowel mijn krachten als mijn kwetsbaarheden mij maken tot de persoon die ik ben. Die mij menselijk en uniek maken, precies dat wat de wereld nodig heeft. Durf jij je authentieke zelf te delen met je omgeving?

odyl bnw_edited.jpg

SOMETHING NEEDS TO CHANGE

Ik weet welk verhaal jij jezelf al miljoenen keren hebt verteld: als je het perfect doet en nog harder werkt, dan zal je die dromen bereiken. Dan zal je niet afgewezen worden. Dan zal je rust krijgen in je hoofd, tevredenheid in je hart. Maar girl, in deze workshop leer je waarom dit de grootste scam EVER is. En hoe je volgens je eigen spelregels mag leven.

HERKENNING & ERKENNING

'Ik ben naar jou toegekomen vanwege je achtergrond.' Ik ben zelf een gekleurde vrouw en heb als psycholoog meer dan 13 jaar ervaring met een multiculturele doelgroep. 'Jij weet wat het is om bicultureel te zijn. Wat daarbij komt kijken. Hoe je omgaat met verwachtingen vanuit je community. De normen en waarden die anders zijn dan in Nederland. Hoe je jezelf blijft, maar je ook moet aanpassen. Je moet namelijk niet jezelf vergeten!' En dat klopt precies. Representatie, herkenning en erkenning zijn ontzettend belangrijk als je aan je persoonlijke ontwikkeling wil werken. Want als je geen klik hebt en niet echt gezien wordt, hoe kan jij dan goed begeleid worden? Ik zie wie jij bent.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE WORKSHOP

1x Workshop: Owning my Story - Moederdag 2023 voor € 309,- ex. btw

€ 373,89 incl. 21% btw

Details:

  • 21 april 2023 van 10:00 - 16:30 uur

  • Tools om te ontdekken wie je bent en wat je gelukkig maakt

  • Inspiratie en nieuwe inzichten via kennis, oefeningen en sisterhood

  • Op een mooie locatie in hartje Amsterdam

  • Inclusief luxe high tea & goodie bag

  • Plek voor 6 deelnemers

  • Betalen in twee termijnen mogelijk, neemt contact op voor deze optie.

 

Let op: je krijgt na betaling een e-mail ter bevestiging van je deelname aan de workshop. Mocht je deze e-mail niet ontvangen hebben in je inbox, dan is de e-mail mogelijk in je spambox terecht gekomen.